O nama


Tepih servis LOGO novoTepih Servis GORAN je osnovan 1990 godine na adresi Baranjska 41, Zrenjanin.To što još opstajemo toliko dugo govori o našem kvalitetu u radu dubinskog pranja i čišćenja tepiha po povoljnim cenama.

Tepih Servis GORAN je Specijalizovan za pranje tepiha, čišćenje tepiha, pranje na licu mesta.Sama činjenica da toliko postojimo govori o našem kvalitetu u radu.To potvrđuje i sve veći broj korisnika naših usluga, i upravo je to naša najbolja preporuka.

Tepih Servis GORAN uz povoljne cene nudi i vrhunski kvalitet , u pružanju svih usluga. Sarađujemo sa puno fizičkih i pravnih subjekata, sa svima koji imaju potrebu za visoko profesionalno pranje i čišćenje tepiha, kao i održavanje higijene životnog i poslovnog prostora.Sa dugogodišnjim iskustvom, Tepih Sevis GORAN je očistio mnogo tepiha svih vrsta, i iza nas je isto toliko zadovoljnih klijenata koji i dalje koriste naše usluge.Treba Vam dubinsko čišćenje tepiha , pozovite nas, nećete biti razočarani rezultatima. Svi tepih servisi će Vam obećati najbolje dubinsko pranje tepiha ali naša najbolja preporuka su naši stalni klijenti.

Tepih Servis GORAN preporučuje pranje tepiha barem dva do tri puta godišnje, u skaldu sa stadardima savremenog načina života, a zavisno od načina življenja i saobraćaja stopala.

Za čišćenje tepiha , Tepih Servis GORAN koristi profesionalne mašine i antibakterijska sredstva za pranje tepiha.

Tepisi savremene proizvodnje napravljeni su da zadrže čestice prašine i prljavštine koje ne mogu biti vidljive ali mogu uticati na zdravlje kao i na oštećenje tepiha.

Bilo da imate  orijentalne persijske ili mašinske tepihe, vunene ili tradicionalne tkane ćilime, Tepih Servis GORAN profesionalnim pranjem tepiha može učiniti da Vaši tepisi izgledaju uvek novo i čisto!

Mnogi tepih servisi su na tržištu, ali Tepih Servis GORAN nudi 100% garanciju na obavljene usluge i završen rad. Uočite razliku i postanete stalni klijent Tepih Servisa GORAN!

SEDAM JE RAZLOGA ZAŠTO DA IZABRATI NAS :

   1. Zato što u svakom poslu pristupamo maksimalno profesionalno.
   2. Zato što u svom radu koristimo savremene mašine.
   3. Zato što upotrebljavamo najkvalitetnija hemijska sredstva.
   4. Zato što nam je Vaše poverenje na prvom mestu.
   5. Zato što poštujemo Vaše vreme.
   6. Zato što kod nas niska cena i kvalitet idu zajedno.
   7. Zato što kod nas imate BESPLATNO i odnošenje i donošenje tepiha.

Vaše je samo da nas pozovete i zakažete vreme preuzimanja tepiha.

Ukažite nam poverenje i nećete se pokajati.
Naš vrhunski kvalitet i profesionalizam u radu ogleda se u tome što ugovoreni posao obavljamo u potpunosti, u dogovorenom vremenskom roku, sa obučenim ljudstvom i najsavremenijom tehnologijom, kao što su najsavremenije mašine i visoko kvalitetna ekološka sredstva za dubinsko pranje tepiha.

Saradnjom sa Tepih Servisom GORAN otkrićete da zdrav dom počinje sa čistim tepisima. Sigurno ste upoznati sa tim koliko je značajno da tepisi u domu, kući ili kancelariji budu čisti.

Ukažite nam poverenje i bićete prijatno iznenađeni profesionalnim odnosom, ljubaznošću i brzinom ekspresnog čišćenja tepiha.Za razliku od nekih tepih servisa, Tepih Servis GORAN razmišlja podjednako o vašem budžetu i kvalitetu pranja Vaših tepiha. To naši dugogodišnji verni klijenti dobro znaju, a Vi ukoliko želite da se u to uverite budite slobodni i pozovite nas!

U svom poslu se zalažemo za pošten odnos i zaista za jeftino pranje tepiha jer to znači Vaše zadovoljstvo i preporuku. Odmah ćemo Vam reći cenu na osnovu kvadratute koja treba da se čisti.

Tepih Servis GORAN je osnovan sa ciljem da našem tržištu pruži najnovije i najbolje metode pranja koji je stečen dugogodišnjim iskustvom.